Paradisul sporturilor de iarna

St. Moritz, situat in inima Alpilor Elvetieni, este recunoscut drept paradisul sporturilor de iarna. Cu peste 300 de zile de soare pe an si zapada proaspata, acesta destinatie este preferata de pasionatii de schi si snowboard din intreaga lume. Cu peste 350 de kilometri de partii perfecte pentru toate nivelurile de experienta, St. Moritz ofera o experienta unica si memorabila pe partie.

Eleganta si lux in Alpii Elvetieni

St. Moritz impresioneaza nu doar prin sporturile de iarna, ci si prin eleganta si luxul sau rafinat. Acest oras montan este renumit pentru hotelurile sale exclusiviste, restaurantele fine si magazinele de lux. Turistii pot savura preparate delicioase in restaurante cu stele Michelin sau se pot relaxa intr-unul dintre cele mai luxoase spa-uri din regiune.

Destinatia preferata a vedetelor internationale

Cu peisaje spectaculoase si atmosfera rafinata, St. Moritz este destinatia preferata a vedetelor internationale. Personalitati celebre din intreaga lume aleg sa isi petreaca vacantele de iarna aici, atrași de combinatia perfecta intre natura salbatica a Alpilor si serviciile de inalta clasa oferite de St. Moritz.

Bucurati-va de peisaje spectaculoase si activitati exclusiviste

In afara sporturilor de iarna, St. Moritz ofera o gama variata de activitati exclusiviste pentru turisti. De la plimbari cu sania trasa de cai pe partie, la excursii cu elicopterul peste varfurile Alpilor, exista mereu ceva nou de descoperit in aceasta destinatie unica. Turistii pot admira peisajele spectaculoase ale lacului St. Moritz sau pot explora satele traditionale din imprejurimi.

Pentru a experimenta toate aceste minunatii si a va bucura de o vacanta de neuitat in St. Moritz, va invitam sa faceti o rezervare pe site-ul nostru si sa va pregatiti pentru o aventura de neegalat in inima Alpilor Elvetieni.