Istoria bogata a orasului Phnom Penh este unul dintre principalele motive pentru care acesta este o destinatie turistica deosebita in Cambodgia. Fondat in 1372, Phnom Penh a fost capitala regatului Khmer si a cunoscut o serie de transformari de-a lungul secolelor. De la perioada de glorie a Imperiului Khmer pana la dominatia franceza si razboiul civil, orasul pastreaza o mostenire culturala bogata si fascinanta.

Arhitectura impresionanta a templului Wat Phnom este unul dintre cele mai remarcabile monumente din Phnom Penh. Acest sanctuar budist, construit in secolul al XIV-lea, este situat pe o colina artificiala si ofera o priveliste panoramica asupra orasului. Turistii pot admira sculpturile detaliat lucrate, pagodele ornamentate si atmosfera spirituala unica a acestui loc sacru.

Bucataria traditionala cambodgiana este o alta atractie de neocolit pentru vizitatorii care ajung in Phnom Penh. Cu influente chinezesti, indiene si franceze, gastronomia locala surprinde prin diversitatea si savoarea preparatelor. De la celebrele curry-uri si supe picante la delicioasele deserturi cu mango si nuca de cocos, experienta culinara din Phnom Penh este una memorabila.

Croazierele romantice pe raul Mekong reprezinta o modalitate perfecta de a explora frumusetea naturala a imprejurimilor orasului Phnom Penh. Turistii pot alege sa se relaxeze pe puntea unei barci traditionale sau sa admire apusurile spectaculoase de pe malul apei. Peisajele pitoresti, flora si fauna bogata si atmosfera linistita fac din croazierele pe Mekong o experienta de neuitat.

Va invitam sa va bucurati de toate aceste minunate experiente si sa va rezervati urmatoarea vacanta in Phnom Penh, Cambodgia! Accesati site-ul nostru pentru a descoperi ofertele noastre speciale si pentru a face rezervarea dumneavoastra chiar acum. Va asteptam cu bratele deschise sa explorati frumusetile acestui oras incantator!