Fauna salbatica diversificata

Parcul National Virunga din Congo este renumit pentru biodiversitatea sa exceptionala si pentru fauna salbatica diversificata pe care o adaposteste. Aici, vizitatorii au sansa unica de a admira o varietate impresionanta de specii, printre care se numara elefanti, lei, hipopotami, bivoli, antilope si multe altele. Fiecare intalnire cu aceste creaturi magnifice ofera o experienta de neuitat si o conexiune profunda cu natura salbatica.

Vulcani activi si peisaje spectaculoase

Parcul National Virunga este situat intr-o regiune vulcanica activa, oferind astfel oportunitatea de a explora vulcani impresionanti si peisaje spectaculoase. Unul dintre cei mai cunoscuti vulcani din parcul national este Nyiragongo, care gazduieste un lac de lava in craterul sau. Privelistea acestui fenomen natural este cu adevarat uluitoare si impresioneaza orice vizitator cu frumusetea sa unica.

Sanctuar pentru gorile de munte

Parcul National Virunga este un sanctuar important pentru gorilele de munte, fiind una dintre putinele locatii din lume unde aceste creaturi minunate pot fi observate in habitatul lor natural. Turistii au sansa de a face trekking prin padurile tropicale pentru a intalni gorilele de munte si a le studia comportamentul in mediul lor natural. Aceasta experienta emotionanta ofera o perspectiva unica asupra vietii salbatice si a eforturilor de conservare depuse in parcul national.

Safari in inima Africii

Parcul National Virunga ofera oportunitatea unica de a experimenta un safari autentic in inima Africii. Cu ghizi specializati care cunosc fiecare colt al parcului, turistii pot explora diversitatea faunei si a florei, pot observa animalele salbatice in habitatul lor natural si pot descoperi frumusetea naturala a regiunii. Fie ca opteaza pentru safari pe uscat sau pentru explorarea apelor fluviului Congo, vizitatorii vor fi incantati de aventura lor in aceasta destinatie unica.

Pentru a trai aceste experiente de neuitat si a descoperi frumusetile Parcului National Virunga din Congo, va invitam sa faceti o rezervare pe site-ul nostru si sa va pregatiti pentru o calatorie memorabila in mijlocul naturii salbatice africane.