Descopera misterele moai-urilor:

Parcul National Rapa Nui, situat pe insula misterioasa a Pastelui din Chile, este faimos pentru moai-urile sale enigmatice. Aceste statui uriase sculptate in piatra reprezinta o parte importanta a istoriei si culturii acestui loc fascinant. Fiecare moai are propria sa poveste si semnificatie, iar ghizii locali sunt mereu pregatiti sa impartaseasca secretele si misterele acestor creatii antice.

Explorare pe insula misterioasa a Pastelui:

Odata ce ajungi pe insula Pastelui, te vei simti ca intr-o alta lume. Pe langa moai-uri, insula ofera o varietate de alte obiective turistice, precum craterul vulcanic Rano Kau, situl arheologic Orongo sau plajele cu nisip fin. Poti explora pe jos sau cu bicicleta numeroase trasee care iti vor dezvalui frumusetile naturale si istorice ale insulei.

Plaje spectaculoase si apusuri de neuitat:

Daca iti doresti relaxare si contemplare, plajele spectaculoase din Parcul National Rapa Nui sunt locul perfect. Aici poti savura soarele tropical, poti face snorkeling sau poti pur si simplu admira apusurile de neuitat de pe malul oceanului Pacific. Fiecare plaja are farmecul sau aparte si te va cuceri cu peisajele sale idilice.

Cultura si traditii polineziene autentice:

In afara de moai-uri, Parcul National Rapa Nui gazduieste si evenimente culturale care celebreaza traditiile polineziene autentice. De la festivaluri de dansuri traditionale la ceremonii religioase speciale, vei avea ocazia sa descoperi mostenirea culturala bogata a locuitorilor insulei Pastelui. Vei fi impresionat de ospitalitatea localnicilor si de pasiunea lor pentru pastrarea identitatii culturale.

Invitam toti iubitorii de calatorii sa faca o rezervare pe acest site si sa descopere frumusetile unice ale Parcului National Rapa Nui din Chile. Aventura vietii voastre va incepe aici, intr-un loc plin de mistere, istorie si peisaje de neuitat. Va asteptam cu bratele deschise!