Plajele paradisiace din Havana sunt printre cele mai frumoase din lume, cu nisip fin, ape cristaline și palmieri înverziți care creează un peisaj tropical de poveste. Turistii se pot relaxa la soare, se pot răcori în apa mării sau pot practica diverse sporturi nautice. Fie ca aleg să se bronzeze pe plaja Santa Maria del Mar sau să exploreze peisajele spectaculoase de la Varadero, experiența de pe plajele din Havana va fi una memorabilă.

Arhitectura colonială și atmosfera vibrantă din Havana te duc înapoi în timp, în perioada când Cuba era o colonie spaniolă. Străzile înguste, clădirile colorate și piețele pline de viață te invită să descoperi istoria și cultura bogată a orașului. Fie că vizitezi fortăreața Castillo del Morro sau te plimbi pe celebrul bulevard Malecon, fiecare colț al Havanei emana un farmec aparte ce te va cuceri iremediabil.

Bucătăria delicioasă și muzica tradițională completează perfect tabloul cultural al Havanei. Aici poți savura preparate tradiționale cubaneze precum frijoles negros, ropa vieja sau tostones, acompaniate de un cocktail delicios de mojito sau daiquiri. În timp ce te bucuri de gastronomia locală, vei fi învăluit de ritmurile muzicii tradiționale cubaneze, care te vor face să simți pulsul autentic al orașului.

Experiența unică a turului cu mașina vintage prin oraș este un must-do pentru orice vizitator al Havanei. Mașinile retro, bine întreținute, te vor purta pe străzile orașului, dezvăluindu-ți cele mai frumoase atracții și secrete ascunse. De la Plaza de la Revolucion la Vedado, turul cu mașina vintage este o călătorie plină de farmec și nostalgie, care îți va oferi amintiri de neuitat din Havana.

Pentru a trăi aceste experiențe unice și a descoperi frumusețea Havanei, rezervă-ți acum o vacanță de vis pe acest site și pregătește-te pentru o aventură de neuitat în inima Cubei!