Orasul regal al Danemarcei

Copenhaga, capitala Danemarcei, este un oras cu o istorie bogata si fascinanta, care isi pastreaza farmecul regal si traditional. Cu palate impunatoare, strazi pavate si parcuri luxuriante, acest oras te va cuceri cu eleganta sa.

Arhitectura nordica de poveste

Arhitectura din Copenhaga este un amestec unic de stiluri traditionale nordice si influente moderne. De la castele medievale la cladiri contemporane inovatoare, fiecare colt al orasului este o poveste arhitecturala fascinanta.

Bucataria daneza delicioasa

Bucataria daneza este renumita pentru mancarurile sale delicioase si ingredientele proaspete. In Copenhaga vei avea ocazia sa incerci preparate traditionale precum smorrebrod (sandvisuri deschise), frikadeller (chiftele) sau celebrele prajituri daneze.

Plimbare pe malul canalului Nyhavn

Nyhavn este unul dintre cele mai pitoresti cartiere din Copenhaga, cu case colorate, restaurante cochete si ambarcatiuni traditionale. O plimbare romantica pe malul canalului Nyhavn este un must-do pentru orice vizitator.

Cultura si arta in fief-ul lui H.C. Andersen

Copenhaga este un adevarat centru cultural si artistic, fiind locul unde celebrul scriitor H.C. Andersen si-a petrecut mare parte din viata. Muzeul dedicat autorului, precum si numeroasele galerii de arta si teatre, reflecta bogata mostenire culturala a orasului.

Relaxare in gradinile fermecate ale Copenhaga

Orasul este presarat cu parcuri si gradini frumos amenajate, care ofera oaza de liniste si relaxare in mijlocul agitatiei urbane. Gradinile botanice, parcul Tivoli sau Gradina Regala sunt locuri perfecte pentru a te destinde si a te bucura de natura.

Shopping de lux in capitala nordica

Copenhaga este un paradis pentru iubitorii de shopping, cu numeroase magazine de designer, buticuri exclusiviste si piete traditionale. Indiferent daca iti doresti bijuterii pretioase, haine de firma sau suveniruri locale, vei gasi tot ce iti doresti in aceasta capitala nordica.

Pentru a experimenta toate aceste minunatii si a te bucura de farmecul unic al orasului Copenhaga, rezerva-ti acum calatoria pe acest site si pregateste-te pentru o aventura memorabila!