Orasul Interzis: Descopera istoria imperiala a Chinei

Orasul Interzis din Beijing este o comoara istorica ce te poarta in inima imperiului chinez. Acest complex monumental a fost resedinta imperiala timp de peste 500 de ani, fiind locuit de imparati si familiile acestora. Cu peste 980 de cladiri si o suprafata de aproximativ 180 de acri, Orasul Interzis este cea mai mare resedinta imperiala bine conservata din China. Vizitatorii pot explora palatele magnifice, gradinile luxuriante si sa descopere secretele istoriei fascinante a Chinei.

Marele Zid Chinezesc: Admiră una dintre cele mai mari minuni ale lumii

Marele Zid Chinezesc este una dintre cele mai impresionante constructii din istorie si o adevarata minune a lumii antice. Cu o lungime de peste 21.000 de kilometri, Marele Zid strabate peisaje spectaculoase si ofera o priveliste unica asupra regiunii. Construit pentru a proteja imperiul impotriva invaziilor, zidul este acum un simbol al rezistentei si perseverentei chinezilor. Vizitatorii pot explora diferite sectiuni ale zidului, fie pentru a admira peisajele uimitoare, fie pentru a descoperi istoria bogata a acestei monumentale constructii.

Tempul Cerului: Exploreaza locul sacru al imparatilor chinezi

Tempul Cerului este unul dintre cele mai importante situri religioase din China, fiind o capodopera arhitecturala si spirituala. Construit in secolul al XV-lea, acest templu a servit drept loc de rugaciune si ceremonie pentru imparatii dinastiei Ming si Qing. Arhitectura sa impresionanta, cu acoperisuri colorate si coloane sculptate, reflecta complexitatea filozofiei chinezesti si a relatiei cu cerul. Vizitatorii pot explora templele, pavilioanele si gradinile frumos amenajate ale Templului Cerului si pot simti atmosfera unica a acestui loc sacru.

Piata Tiananmen: Cunoaste centrul politic si cultural al Beijingului

Piata Tiananmen este inima politica si culturala a Beijingului, fiind un loc incarcat de istorie si semnificatie. Aceasta piata imensa a fost martora unor evenimente importante din istoria Chinei moderne, precum proclamarea Republicii Populare Chineze sau protestele studentesti din 1989. Inconjurata de cladiri guvernamentale majestuoase, Muzeul National al Chinei si Mausoleul lui Mao Zedong, Piata Tiananmen este un simbol al puterii si identitatii chinezesti. Vizitatorii pot explora piata, pot vizita muzeele din apropiere si pot descoperi povestile fascinante din spatele acestui loc emblematic.

Pentru a experimenta toate aceste minunatii istorice si culturale din Beijing, va invitam sa faceti o rezervare pe acest site si sa va pregatiti pentru o calatorie de neuitat in inima Chinei. Veniti sa descoperiti frumusetile si misterele acestui oras fascinant!