Statiunea montana de lux in inima Alpilor Davos, Elvetia, este o destinatie de vis pentru iubitorii de natura si sporturi de iarna. Situata intr-un peisaj spectaculos, inconjurata de varfuri acoperite cu zapada si paduri dese, Davos impresioneaza prin eleganta si rafinamentul sau. Cu hoteluri exclusiviste, restaurante fine si magazine de lux, aceasta statiune ofera o experienta unica celor care isi doresc sa se relaxeze intr-un cadru natural superb.

Destinatia de top pentru schi si snowboard, Davos atrage pasionatii sporturilor de iarna din intreaga lume. Cu peste 300 km de partii bine pregatite pentru schiatori de toate nivelele si cu facilitati moderne pentru snowboarderi, acest loc ofera conditii excelente pentru practicarea acestor sporturi extreme. In plus, scoala locala de schi ofera cursuri specializate atat pentru incepatori cat si pentru avansati.

Gazda Forumului Economic Mondial, Davos este recunoscuta la nivel international ca un centru important al dialogului global. Anual, lideri politici, economisti renumiti si personalitati influente se aduna aici pentru a discuta despre problemele majore ale lumii contemporane. Atmosfera cosmopolita a orasului creeaza un cadru propice networking-ului si schimbului de idei intre participantii la evenimente.

Pentru o experienta memorabila in mijlocul naturii salbatice a Alpilor elvetieni sau pentru a te bucura la maxim de aventurile pe partie sau evenimentele culturale din orasul Davos, nu ezita sa iti rezervi acum vacanta pe acest site!